verhuizingen
home transport verhuizingen liftservice meubelopslag fotos contact verhuis
 


AWT

Dijkstraat 18 bus 1
3550 Heusden - Zolder

Tel. 0475 58 99 53
Fax. 011 432 707

WEB. wwww.awt-pe.eu
Mail. info@awt-pe.eu

BTW. 0771.043.397
KBC. 457-5136871-48

Vanaf heden ook VERHUISDOZEN
verkrijgbaar.


Voor meer informatie klik hier.


Verhuizingen

AWT VERHUIZINGEN is dé firma bij uitstek als het gaat over kleine en grote verhuizingen. Met onze jarenlange ervaring in antieke meubels staan wij garant voor een professionele aanpak als het gaat om de verhuis van uw meubels.

Ons team bestaat uit ervaren en bekwame mensen die zorgvuldig tewerk gaan met de nodige dosis ernst. Zij zijn zeer bedreven in het monteren en demonteren van alle meubels. Groot of klein. AWT VERHUIZINGEN is ook uitgerust met stevige dekens en plastieken rollen. Voor het veilig inpakken van uw meubels & goederen.

Wij zorgen op deze manier voor een correct en veilig transport. Dient de verhuis te gebeuren naar een hoger verdiep of krijgt u de meubels zelf niet naar boven via de lift of trap, dan stelt AWT VERHUIZINGEN graag haar verhuislift ter beschikking. Deze lift kan ook appart gehuurd worden met ondersteuning van een personeelslid van ons.

Indien u dit wenst komen wij graag op voorhand even langs om zo een correct beeld te vormen van uw verhuis. Zo kunnen wij ook een correct en scherp prijsvoorstel doen.
Bij AWT VERHUIZINGEN is ELKE verhuis in goede handen door onze jarenlange ervaring en uitstekende service.

 
verhuisfirma